За комплекс Пика

Complex Pika outside (5) Хотелски комплекс “Пика” се намира в местност “Ален Мак” до плаж Кабакум, на 3 км от к.к “Златни пясъци” и на 14 км от гр.Варна. Комплексът е подходящ за почивка на семейства с деца предвид тихото и спокойно място и прекрасната лятна градина. Комплексът разполага с басейн с шезлонги и външно барбекю, за да се насладите пълноценно на лятното време.

Местоположение/инфраструктура :

Разположението на хотелски комплекс “Пика” Ви предоставя възможността за евтина почивка на море в близост до скъпите курорти и гр.Варна. В близост до комплекса има автобусни спирки с редовни линии до к-к”Златни пясъци” и гр.Варна. Супермаркети и заведения на достъпни цени.

Complex Pika_inside_54Плаж:

Хотелският комплекс се намира в близост до плаж Кабакум. Плажната ивица е широка, има достъп до малки кокетни заведения на приемливи цена, както и до морски атракции (като джетове), които са на достъпни цени за българския клиент. Шезлонги и чадъри на плажа се отдават на цена от 2 лв. с използването на карти за преференциални цени за клиентите на комплекс Пика.

До хотелски комплекс “Пика” има лифт от който може да се възползвате за слизане до плажа.

С кола от комплекса до плажната ивица е 3 минути като паркитате на безплатни парко-места.

Сгради/ места:

Complex Pika outside (43)Комплексът е тихо и спокойно място. Поддържаната лятна градина и барбекютата ви дават възможност за разнообразна почивка на море, съчетавайки плажа през деня и зеленината привечер.

Хотелския комплекс разполага със седем двойни стай, една тройка и четири апартамента, които имат кухни, напълно оборудвани. Всяка стая разполага с хладилник, телевизор, климатик, интернет, самостоятелен санитарен възел, тераса с гледка към морето и паркомясто.

За да се уверите в красотата на хотелския комплекс за вашата почивка на море, разгледайте Галерията на Комплекс Пика.

View Complex Pika in a larger map